Een sustainable stijl voor Van der Sar Import

Rebranding / Website ontwerp / Interieur

We haalden dit merk uit zijn schulp door écht uit te stralen wat voor toffe dingen ze doen. Door middel van een passende branding, die duurzaamheid en creativiteit ademt, is Van der Sar Import klaar voor het spotten en doorvoeren van de nieuwste trends.

Aanpak project

Als ontwikkelaar en leverancier van eigen potten en manden is Van der Sar Import grote speler binnen hun branche. Op basis van de nieuwste trends, die ze al maanden vooraf spotten, creëren ze een uniek assortiment met een exclusief accent en duurzaam karakter. Laten dat nu nét elementen zijn die perfect zijn om te verwerken in hun branding!

Want met een eigen ontwikkelt font, aardse kleuren en structuren, vormen gebaseerd op structuren van hun potten en manden én een eigen fotografie stijl is deze branding zeker duurzaam en uniek.

Fotografie

Voor de branding van de fotografie brachten we de stijlelementen van Van der Sar Import letterlijk tot leven. Hoé tof zijn de levensgrote piepschuimen elementen, geheel in vorm en kleur van de stijl. Ze spelen bij iedere shoot van een nieuwe collectie een mooie figurantenrol die ze, vinden wij, nailen!

Duurzame branding. Duurzame branding. Duurzame branding

De doorvoering van deze stijl is een feestje! De combinatie van het font en de verschillende structuren, kleuren en patronen geeft iedere uiting de ‘Van der Sar Import-touch’. 

Vol creatieve ideeën bouwen we aan diverse merken